Missie en Visie

 

Onze Missie (Waarom bestaat Response-Ability?)

 

Response-Ability begeleidt individuen, teams en organisaties om authentiek, positief en succesvol om te gaan met de realiteit.

 

Zowel in bedrijven als daarbuiten. 

 

"We create the Ability to Respond"

 

 

Onze Visie (Hoe ziet er dat dan uit?)

 

We werken samen met organisaties en leiders die bereid zijn om financiŽle doelstellingen te combineren met authentiek, respectvol leiderschap. Het gaat hier over een type leiderschap dat niet afgedwongen kan worden, maar dat je verdient op basis van je zichtbaar gedrag.

 

We gaan in overleg met die organisaties en hun leiders om een passend antwoord te bieden op hun vragen. Samen creŽren we oplossingen die medewerkers en teams helpen om succesvol en authentiek te reageren op de realiteit. Dit creŽert een Win-Win situatie voor het bedrijf en de medewerker(s). 

 

Medewerkers en teams gaan dan bewust keuzes maken op een manier die zowel ondersteunend is voor henzelf, als voor het grotere geheel (denk hierbij aan hun eigen team, het team waarmee ze samenwerken of de ruimere organisatie).

 

Onze Strategie (Hoe zetten we die Visie om in de praktijk?)

 

We bieden oplossingen op maat van de klant. Ons aanbod bestaat onder andere uit volgende producten: individuele coaching, teamcoaching, teambuilding sessies mťt inhoud, (leiderschaps)training, Missie/Visie en Strategie-ontwikkeling.

 

 

We baseren ons tools en methodes die hun waarde hebben bewezen in het verleden zoals de Myers-Briggs Type Indicator, het model van Kernkwaliteiten, TKI-conflict vragenlijst, StrengthsFinder, het model van Logische Niveaus, Appreciative Inquiry of de waarderende benadering, Intervisie techniek,...  

 

Onze Waarden

 

  • Resultaatgericht
  • Open & eerlijke dialoog
  • Creativiteit & ruimte  voor plezier
  • Balans tussen denken & voelen (head & heart)
  • Focus op sterktes (zonder de valkuilen te negeren)

 

 

Between stimulus and response there is a space

In that space lies our ability to choose

Our ability to choose determines our growth and freedom

 

Stephen R. Covey